Egy igazán finom és nagyon csokis desszert, melyből csak módjával készítsünk, mert abbahagyhatatlan!
Hozzávalók:
150g keksz
100g étcsoki
25g vaj
25g porcukor
1-2 kupaknyi rum (vagy aroma)
3-4ek tej
A kekszet ledaráljuk és hozzákeverjük a porcukrot. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat és a rumot majd levesszük a tűzről. Részletekben hozzákeverjük a cukros-kekszes keveréket. 3-4 evőkanál tejjel lazítjuk, ezután a hűtőbe tesszük pihenni.
Kb. 15 perc után kivesszük és golyókat formázunk a masszából. Maradhatnak így is, de akár cukrozatlan kakóporba, kókuszreszelékbe is forgatjatjuk. Az elkészült kekszgolyókat fogyasztásig érdemes hűtőben tárolni. Enjoy!